keskiviikko 3. marraskuuta 2010

All Hallows' Eve

Hello lovelies!

Halloween on yksi mun lempparijuhlista joulun lisäksi koska se antaa aina hyvän tekosyyn pukeutua tosi näyttävästi! Oikeestihan Halloween ois ollut sunnuntaina, mutta käytännön syistä juhlittiin sitä jo lauantaina.Camilla oli koristellut paikat tosi hienosti !Ja se oli tehny paljon ruokaakin ;__;♥ Noiden lisäksi oli vielä pastasalaattia, lihapullia ja kakkua!

Camilla had made us soo much food ;__;♥ In addition to those that you can see in the picture, we had pastasalad,meatballs and cake
Kaikki tuntu olevan myöhässä tai eksyksissä niin päätettiin tankata vähän kun alko iskee jo nälkä :---D Btw,tykkäsin kovasti mun asusta, niinkin paljon että meen Halloween meet-uppiin samassa asussa! Siksi en laitakkaan kunnon asukuvaa näytille vielä B)!


I liked my outfit so much that I'm going to use it in Halloween!meet up too, so that's why I don't post proper outfit picture yet!

Party PPL!

Mulla oli tosi hauskaa, kiitos kaikille! Mukavaa vaihtelua sellasiin kotibileisiin jossa lopputuloksena on yrjöä ja hajonneita esineitä :---D Vaikka oli suht ''kosteat'' bileet niin kukaan ei tehnyt mitään tyhmää!

Asiasta melkein kukkaruukkuun muttei ihan! Väkersin tänään Halloween! meet uppiin kynsiä!


Halusin tummat kynnet halloweenin kunniaksi mutta... en oo varma ;___; mulla on paljon varmempi olo vaaleissa kynsissä. Weird huh?

Tässä kaikki Halloween lätinä tältä erää, C'ya later lovelies!

♥Rady

PS.Pistin myös tänään vähän ready to ship- juttuja Yesstyleltä tilaukseen, toivon tosissaan että ne kerkeis tsukiin mennessä saapumaan !

5 kommenttia: