torstai 21. lokakuuta 2010

Make-up try out for halloween♥

Hello ppl!

Sara tuli meille yökyläilemään eilen, ja koska sään takia ulos ei viitsinyt mennä ja muutenkin kärsittiin tekemisen puutteesta niin päätettiin alkaa testailemaan meikkejä Camillan halloween partyja varten! Puku on vielä salaisuus ( tavallaan myös itselleni koska en ole yhtään varma mitä laitan päälle ::D)Tässä kuvassa värit on varmaan lähinnä oikeeta,huulipunan väri kyl välittyy aika laimeesti bohoo :C Räpsyttimet on BeYun, ne mitkä viimepostauksessa näytin, oletin et ne ois vähän pidemmät ja näyttävämmät mut ne jäikin vähän vaisuiks. Pitää katsoajos löytäsin paremmat jostain ennen partyja.Aattelin lisätä vielä alaripset kunhan saan tuunailtua jotkut kivat!
JA EI , toi vaalea osa ei ole juurikasvua, valo osuu siihen silleen hassusti :C Värjäsin tukan jotain alle 3 viikkoa sitten....Inspiraationa oli joku nukkemainen vampyyri hybridi hässäkkä :----D Siksi punainen huulipuna, en yleensä käytä sitä koska mulla on jotenkin epämukava olo sen kanssa, mutta tälläseen dress up party- tyyliseen happeningiin se soveltuu ihan kivasti!

Soo what do u think? ;A; Tukka on vielä ihan kysymysmerkki ,en tiiä yhtään mitä teen sille,iiks! Mutta you'll see what I come up with after the party~


Loppuun vielä pari kuvaa joita oteltiin Saran kanssa!Ennen naamansotkemissessioita näytimme tältä :---D

Good night!

♥Rady

Ps. Ensiviikolla voi jäädä päivitykset vähiin koska mulla on syysloma ja huitelen ympäriinsä ties missä yliopiston infoissa ja kavereilla = olen kotona vasta viikon päästä viikonloppuna D: Saatan päivittää jotain jos saan jostain tehtyä aikaa, mutta jos musta ei kuulu mitään en luultavasti oo kuollu, just busy ~

3 kommenttia:

  1. paljo kivempi tukka sillon ku se on kasvärinen, tykkään noist blondeista pidennyksistä. iha kiva meikki!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi 1 : Thnx : )

    Anonyymi 2: En oo luopumassa pidennyksistä, no worries :D tätä varten kiharsin vaan oman tukan koska se on nopeempaa, mut ite pippaloihin meen pitkällä tukalla! C:

    VastaaPoista