sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Hair inspirations for prom

Heibba kaikki

Wanhojen tanssit lähestyyy iiks! Ok onhan niihin vielä puolivuotta mutta silti iiks ;__; Oon tässä viime päivinä selaillu vähän lehtiä ja aattelin nyt postailla hiusinspiraatioo Wanhojen tansseja ajatellen ja sitten vaan ihan yleisesti!Tässä on tosi monta kivaa hiustyyliä mut mun lempparit on keskirivin oikeenpuolimmainen ja alarivin keskimmäinen ;A; Tosin jos näistä jonkun toteuttaisin niin tosiaan niistä tulisi pidemmät koska meinaan hommata 60 cm pidennykset~


Ylävasemmalla oleva tukka purrrAgehan hiustyylit on kyllä joskus vähän erikoisempia, esim tässä tuo ylhäällä oleva sydämen muotonen nuttura ::D ihan söpöhän tuo mutta keräisi varmaan oudoksuvia katseita missä tahansa tilaisuudessa.

Rohimin (toinen vasemmalta) tukka tässä on ihana, wanhojen tanssitukkaan tosin vaihtasin rusetin johonkin isoon ruusu tms. koristeeseen et siitä tulisi vähän elegantimpi ja juhlallisempi.
Ja hiustenväriki aiheuttaa mulle päänsärkyä yhyy ;__; Löysin Paltyn värikartan ja tykkään tässä erityisesti Orange biscuitistä, Milk tea brownista ja Honey peanutista. Tykkään mun hiustenväristä nyttenkin silleen, mut haluisin vähän vaaleempaa väriä Wanhoihin viimeistään! En vaan osaa päättää haluunko punertavaa, vaaleeta vai pitäydynkö sittenkin tummassa :C yh

Ja loppukevennys, mun lempijuttu tän kuun Eggussa...Palailen taas alkuviikosta ku saan viime viikon ja tän viikonlopun kuvia vähän karsittua ja muokkailtua!

♥Rady

7 kommenttia:

 1. Hiuksia, hiuksia... *--*

  Oon kuule myös saanut päänsärkyä tuosta Paltyn värikartasta. Masentaa ku ei täällä Suomessa oo tollasia värejä. :<
  Mun mielestä toi orange biscuit väri sopisi sulle hyvin!

  VastaaPoista
 2. kantsii sit kattoo ettei hirveesti hiuksii oo vapaana hiostamassa, voin kertoo että siinä tanssiessa ja valojen kuumottaessa ja moniksen ollessa täys ihmisiä _TULEE KUUMA_.

  VastaaPoista
 3. Hallusination : Niinpä, etin viime talvena tosi monta hairstoree yms. läpi jos löytäsin milk tea brownin kaltasta väriä mut eipä oikee onnistanu >:
  finland sucks mut onneks on ebay, sieltä saa Paltyy joiltain myyjiltä jopa enkun kielisin ohjein~

  Ano: Voin uskoa ;A; mut tollaset pitkät ja näyttävät kiharat ois vaan niin nätit....♥ Pitää kyl viel aatella tätä asiaa ku en lämpöhalvaustakaan haluisi saada B(

  VastaaPoista