maanantai 23. elokuuta 2010

Fresh start + gal meet up2

Heipsan!

Tällain alkuun haluiaisin huomauttaa yhen jutun. Elikkäs, päätin aloittaa tän bloggaamisen ''puhtaalta pöydältä''. Tää meinaa käytännössä sitä että 1) blogin nimi muuttui 2) Remppasin ulkoasun täysin 3) poistin vanhat merkinnät. En rupea tätä valintaa senkoommin selittämään, se vaan tuntui hyvältä ratkaisulta :) Jos haluutte kuitenkin et postaan uudestaan jotain tutoja tai jotain , niin teen sen kyllä mielihyvin, sanokaa vaan!

Haluun vaan tuoda tähän vähän selkeempää linjaa etc.! Ai niin ja ajattelin alkaa lisätä pieniä käännöksiä englanniksi tonne loppuun :)

Nytten päästääkiin itse asiaan!


Tän päivän koulu outfitti!
Toppi- Modström
Leggingssit- Modström
Röyhelöliivi- H&M
Kengät- Koju kampissa

Tänään meillä oli koulun uusintakoepäivä, joka meinaa käytännössä sitä että me jotka ei ekalla päästykkään kurssia läpi joudutaan hengailla koulussa kuuteen. Päätettiin sitten käydä vähän tekemässä ostoksia Camillan ja Saran kanssa Mäntsälän big cityssä!
Tän shoppailureissun takia tosiaan myöhästyttiin tyylikkäästi kokeesta mutta onneks meijät päästettiin kuitenkin tekemään ne ;O; Muuten ois menny uusiks mulla koko kurssi koska en kesällä jaksanu raahautumaan uusimaan sitä joten nyt oli last chance.


Koska halusin esitellä mun uusimman ihanuuden kokosin kokeen jälkeen pikasen outfitin! Elikkä siis mun uusin kaapin sulostuttaja on toi hame (Seppälästä), yläosa on itseasiassa yhtä pitsimekkoa jonka päälle vetäsin ton hameen! Ja siis mikä kuvanlaatu?


Tässä vielä pari kuvaa lauantain Gal meet up 2:ta! Oli tosi kivaa, kiitos kaikille ja toivottavasti nähään pian uudestaan ♥ Ainiin ja mulla ei ollut omaa kameraa niin oon pihistänyt nää ryhmäkuvat muilta.


...meitä oli paljonJa sitten vähän purikuraa!

Mun päivän purikura-saalis!


Translation

* I wanted to make a fresh start with my blogging, so I decided to change the name of the blog, re-do the whole appearance and delete old posts.
* Today it was a re-test day in our school so I had to stick around 'till six. We decided to go and do some shoppings! I found adorable skirt ♥ U can see it in the second picture from the top
* Last pictures are from Gal meet up 2 last saturday. I had lot of fun and I hope that we can meet up again soon!


♥ Rady

ps. Tulin kipeeks lauantaina eikä tää vieläkää näytä tahtovan hellittää, huomisesta taitaa tulla kotipäivä...

12 kommenttia:

  1. hieno tää uus ulkoasu ja tykkään tositosi paljon ku kirjotat englannikski tohon loppuun (:

    VastaaPoista
  2. oi kiitooos hyvä että tykkäät ;O;~

    VastaaPoista